AMASYA / MERKEZ - Şehitler Ortaokulu

Ock

2023-2024 Eğitim-öğretim yılını geride bırakan öğrencilerimiz karne sevinci yaşadılar. Karne töreninde yapılan spor turnuvaları ve zeka oyunları yarışmalarının ödülleri de takdim edildi. Tüm öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerimize iyi tatiller dileriz. Yeni dönemde görüşmek üzere..

Ekm

TÜBİTAK Bilim Fuarı için yaptığımız proje başvuruları sonucu 20 projemiz kabul edildi.

Ara

Öğrencilerin derslere güdülenmesi , yarışma havası içinde eğlenerek ders çalışması,takım ruhu ile hareket ederek işbirilği ile öğrenmesi amacıyla sınıf içerisinde bilgi yarışması gerçekleştirilmiştir.Kazanan grup ödüllendirilmiş ve arkadaşları tarafından da takdir edilmiştir. 2. ve 3. olan grup bir sonraki yarışma için motive edilerek ders çalışma güdüsünün devam ederek arttırılması hedeflenmiştir.

Ara

Okumanın önemini tüm öğrencilerimize fark ettirebilmek için, öncelikle rol model olarak anne ve babaların olması gerektiği düşüncesiyle, hem okul içi hem de okul dışı zamanlarda, öğrenci ve velilerimizin birlikte katılımları ile yıl boyunca kitap okuma etkinlikleri düzenlenecektir.Okuma etkinliğimiz akşam saat 20-21 aralığında 30 dakika olarak düzenlenecektir